Leen

Leen Van de Wouwer

Enthousiast – uiterst nieuwsgierig – steeds op zoek naar nieuwe dingen – 2021 ideeën en meer – levenslang lerend

hands-on – open – authentiek – recht door zee – met een kwinkslag – motiverend – creatief – inspirerend

functioneert niet graag in een hokje, eerder ‘buiten de doos’


What’s in a name?

Wat ik belangrijk vind in mijn leven en werk is WAARDERING. Waarderen wie je bent en wie je kan zijn op eerder welk moment van je leven. Want alles wat mogelijk is, zit al ergens in ons, soms nog klein en onzichtbaar, soms heel obvious…

Misschien staat er daarom WOUW in mijn familienaam Van de WOUWer?! WOUW, zie wat er al is… WOUW, zie wat ik allemaal al doe… WOUW, hoor wat ik vertel… WOUW, daar had ik nog nooit bij stilgestaan… WOUW, dat had ik niet verwacht…. Ik wil mensen inspireren en motiveren om de ‘WOUW’ bij zichzelf en bij anderen te ontdekken.

Mijn zaak noemt niet voor niets: SJIC. In Limburg ligt de betekenis(*) van SJIEK tussen die van ‘leuk’ en ‘geweldig’ in, het kan ook gewoon ‘mooi’ betekenen. Voor mij gaat het om een blijk van waardering, verwondering, bewondering, appreciatie.

Dat is wat ik mijn klanten wil bijbrengen: waardering voor wat er al is, voor wie ze zijn, voor wat er goed gaat; verwondering voor wat er van daaruit mogelijk is en durf en goesting om te veranderen met kleine stapjes en zo een schitterende (of gewoon mooie) toekomst te ontwerpen.

Voor veelzijdige mensen is de eerste stap erkennen en waarderen dat ze veelzijdig zijn. Het is normaal… Er zijn nog mensen die zo denken en functioneren, zoals ik. Daarna kunnen we in één van de verschillende coachingstrajecten die veelzijdigheid op een positieve manier inzetten. Zo ontwerpen we jouw veelzijdige loopbaan, veelzijdige onderneming of veelzijdig leven.

BRILJANT! Samen met SJIC onderzoek jij je veelzijdigheid in al zijn facetten, van alle kanten, zodat je de kwaliteit hiervan kan zien. Wat er aan het licht komt, doet je schitteren in je leven, loopbaan en/ of onderneming.

Waarderend en inspirerend coachen, dat is wat ik doe.


Zaakvoerder van de veelzijdige onderneming SJIC

Bij de start van mijn carrière als zelfstandige vertelde iemand mij dat ik een échte multipotential ben en dat het helemaal niet nodig is om te kiezen voor 1 job, 1 zaak, 1 doelgroep, 1 corebusiness,…
Verschillende passies en interesses combineren in mijn zaak is mogelijk?! YES! Er viel een last van mijn schouders en besloot ervoor te gaan… Coaching, opleiding én procesbegeleiding combineren in mijn zaak SJIC… én mij verder verdiepen in de wereld van multipotentials – creatieve generalisten – VEELZIJDIGHEID. Met o.a. deze website en dit aanbod als een van de resultaten…

SJIC – Ontwerper van job(s), loopbaan, team & onderneming én… juwelen

  • SJIC Coaching : Loopbaancoach, Stresscoach, Burn-outcoach en bore-outcoach, Teamcoach, Outplacementcoach, …coach
  • SJIC Opleiding : Freelance docent, ontwerpen en begeleiden van opleidingen en procesbegeleiding op maat in bedrijven,…

om even op te sjiccen

(*) Natuurlijk betekent SJIC of Sjiek of Sjiekelet ook ‘kauwgom’ in verschillende Vlaamse dialecten. Ook passend!
Tijdens het coachingstraject kan je even blijven sjiccen op ideeën, plannen, thema’s,… voordat je tot inzicht en tot actie komt. Ook hoop ik dat wat we in onze samenwerking bereiken blijft plakken!