Coachingstraject ‘GOE BEZIG’

Als veelzijdig ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om je focus te bewaren en door te zetten waar je mee bezig bent. Je wordt constant afgeleid door nieuwe ideeën, nieuwe input,… Nieuwe projecten lachen je toe.

Een veelzijdig ondernemer wil vrijheid in wat hij/ zij allemaal wil doen. Je wil niet in één hokje geplaatst worden, maar je van alle kanten tonen. Je wil met veel passies en interesses aan de slag gaan. Je werkt dus niet aan dé Corebusiness, maar wel aan een veelzijdige business waarin jevaak zeer uiteenlopende zaken combineert.

In dit coachingstraject gaan we niet enkel terugkijken naar wat je goed gedaan hebt in de afgelopen periode. We vertalen dit vooral naar het nu en de toekomst: Wat heb je nodig om je zaak nog beter te doen draaien? Werk je nog voldoende vanuit je passie?  Hoe kan je volhouden waar je mee bezig bent? Van welke projecten neem je best afscheid? Welke nieuwe mogelijkheden zie je? … Waardering voor wat er is en focus op wat mogelijk is zijn de kern van dit traject.

SJIC krijgt vaak de vraag: ‘Hoe kan ik mijn zaak meer accountable maken?’ Hier biedt het traject ‘GOE BEZIG‘ een antwoord op.

We ontmoeten elkaar maandelijks, bespreken acties en resualtaten van de afgelopen maand. We bepalen de focus(sen) voor de komende maand en wat je nodig hebt om tot actie te komen… Op basis van de motiverende feedback, inspirerende adviezen en ideeën, kan jij jezelf als ondernemer evalueren en bijsturen.

Prijs:  €650,00 (excl. BTW) voor 8u coaching, een keer per maand.