NIEUW: Rodedradenprogramma

VIND RICHTING IN JOUW VEELZIJDIGHEID
i.p.v. ‘ik voel me een ongeleid projectiel’

Ook bij veelzijdigheid zijn er bepaalde patronen en lijnen te ontdekken in je verhaal, die kunnen helpen om wat rust in je hoofd te vinden en voor anderen duidelijkheid te scheppen.

Ben je op naar richting in je veelzijdigheid? Het rode dradenprogramma kan je hierin ondersteunen.

MET EEN RODE DRAAD KAN JE VEELZIJDIG ÉN HELDER ZIJN

Iedereen heeft nood aan heldere verhalen maken en vertellen, of je nu werknemer of ondernemer bent. Je wil helderheid in de chaos te scheppen, maar ook betekenis geven aan wie jij bent en wat jij doet. Daar helpt een rode draad bij. Het is een gemeenschappelijke factor, een lijn die je kan terugvinden in alles wat je doet.

Een rode draad biedt je ook:

 • een houvast om keuzes te maken
 • een richting om tot actie te komen
 • materiaal om verhalen te creëren (bij bvb. sollicitaties, klantengesprekken, je pitch als ondernemer,…)
 • meer impact op jouw omgeving. Je krijgt hen makkelijker ‘over de brug’, maakt hen nieuwsgierig, je komt overtuigender over, m.a.w.: je geeft mensen zin om je beter te leren kennen en met je samen te werken!

Het Rode dradenprogramma: richting zien in je veelheid aan interesses, ideeën en verlangens.

Het programma biedt je een uitgebreid aanbod aan inspiratie en oefeningen: Introspectie en ‘nadenken over’ is niet voldoende om rode draden helder te krijgen. Je leert om in actie te komen, om externe breinen in te zetten en de blik van de ander mee te nemen in je eigen verhaal.

Je krijgt 3 maanden toegang tot een uitgebreide online besloten leeromgeving. Deze bekijk je best als een menukaart: Je neemt eruit wat het beste aansluit bij jouw behoefte van het moment. Om je te ondersteunen in je zoektocht, kan je 4 coachingsessies boeken.

rodedradenprogramma

De verschillende invalshoeken van het programma:

 • Waar-doe-ik-het-voor rode draad: Je gaat zoeken naar jouw ‘waarom’ of de waar-doe-ik-het-voor rode draad.
 • Wat-doe-ik-dan rode draad: Hier maak je voor jezelf en anderen duidelijk wat nu het effect is van wat je doet. Wat verander jij voor anderen? Welke problemen los jij op?
 • Wie-ben-ik rode draad: We gaan kijken naar welke uitgesproken persoonlijkheid, stijl of rol in jou schuilt en hoe je dat net kan gebruiken als onderscheidende factor.
 • Wie-bedien-ik rode draad: Wat is jouw doelgroep? Wat is jouw niche? Hier gaan we verkennen of het voor jou aangewezen is om een doelgroep te gebruiken als rode draad en indien ja, hoe je die dan kan omschrijven.

Jouw grote leidraad in dit hele proces is het Rode Draden Paspoort, een 3-delig paspoort waarbij jij jezelf in kaart brengt op de volgende niveaus:

 • Wie ben ik allemaal?
 • Hoe zet ik mezelf in de wereld?
 • Hoe leg ik mezelf uit aan de wereld?

Om jou een voorproefje te geven maakten we deze verkorte versie van het paspoort, je kan hem hier gratis downloaden.

PRAKTISCH : DE 1-OP-1 FORMULE

 • 3 maanden toegang tot het online leerplatform;
 • 4 individuele coachingsgesprekken.

PRIJS : €950 excl. BTW

Het rode dradenprogramma werd ontwikkeld door Silvia Derom en Sofie Leemans.
SJIC COACHING biedt de 1-op-1 formule van dit programma in partnership aan.

Wil je meer info? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek en ontdek of dit programma helderheid brengt in jouw veelzijdigheid.