WORKSHOP “Dé job van je leven!? Neen bedankt! Ik kies voor een veelzijdige loopbaan…”

Als kind krijgen we al de vraag “Wat wil je later worden?” Vind je het nog steeds moeilijk om hierop te antwoorden? Lijkt het voor ook alsof ze jou telkens vragen : “Je mag in je leven maar één ding worden, dus wat wordt het?” Goed nieuws! Je hoeft niet te ‘kiezen en verliezen’ als het gaat om het zoeken naar een loopbaan die bij je past.

Ontwerp een veelzijdige loopbaan waarin je meerdere passies, interesses en talenten terugvindt.
Wil je de mogelijkheden van een veelzijdige loopbaan voor jezelf onderzoeken? Dan is deze workshop voor jou de ideale eerste stap.

In het leven kan je veel talenten, passies en interesses inzetten en kan je steeds weer op zoek gaan naar de jobs van je leven op dat moment. Je weet wél wat je wil, maar je wil veel, nieuw, anders,… Je hoeft je niet te beperken tot één job of carrière. Het is niet nodig een specialist te zijn/worden.

Ook jij kan kiezen voor een veelzijdige loopbaan die bestaat uit verschillende jobs die je tegelijk of achtereenvolgens combineert

Wil je de mogelijkheden van een veelzijdige loopbaan voor jezelf onderzoeken? Dan is deze workshop voor jou de ideale eerste stap.

Klik hier als je interesse hebt in deze workshop.

Data worden later bekend gemaakt…


SJIC Coaching kan je hierin verder begeleiden tijdens een traject van individuele loopbaancoaching. Dankzij de loopbaancheques van VDAB, betaal je slechts 80 euro voor 7u coaching met gratis kennismakingsgesprek én gegarandeerde nazorg! Een kado van de Vlaamse regering!

SJIC Loopbaancoaching werkt samen met het erkend loopbaancenter PIT van Kessels & Smit