WORKSHOP “Dé job van je leven!? Neen bedankt! Ik kies voor een veelzijdige loopbaan…”

Als kind krijgen we al de vraag “Wat wil je later worden?” Vind je het nog steeds moeilijk om hierop te antwoorden? Lijkt het voor ook alsof ze jou telkens vragen : “Je mag in je leven maar één ding worden, dus wat wordt het?” Goed nieuws! Je hoeft niet te ‘kiezen en verliezen’ als het gaat om het zoeken naar een loopbaan die bij je past.

Ontwerp een veelzijdige loopbaan waarin je meerdere passies, interesses en talenten terugvindt.
Wil je de mogelijkheden van een veelzijdige loopbaan voor jezelf onderzoeken? Dan is deze workshop voor jou de ideale eerste stap.

Verander je regelmatig van job? Weet je nog steeds niet wat je later worden wil? Heb je nood aan afwisseling in je loopbaan? Heb je een brede interesse in van-alles-en-nog-wat? Heb je honderd-en-één ideeën die je wil uitwerken? Ga je op zoek naar een andere job wanneer je voelt dat er routine insluipt? Wil je steeds nieuwe ervaringen en kennis opdoen?

Helemaal NORMAAL! Je bent waarschijnlijk multipotential / creatieve generalist / scanner! Jij bent veelzijdig!

In het leven kan je veel talenten, passies en interesses inzetten en kan je steeds weer op zoek gaan naar de jobs van je leven op dat moment. Je weet wél wat je wil, maar je wil veel, nieuw, anders,… Je hoeft je niet te beperken tot één job of carrière. Het is niet nodig een specialist te zijn/worden. Ook jij kan kiezen voor een veelzijdige loopbaan die bestaat uit verschillende jobs die je tegelijk of achtereenvolgens combineert

Wil je de mogelijkheden van jouw veelzijdigheid en veelzijdige loopbaan voor jezelf onderzoeken? Dan is deze workshop voor jou de ideale eerste stap.

Programma:

  • Herken je jezelf in veelzijdigheid?
  • Superkrachten en valkuilen van veelzijdigheid
  • Welke interesses heb jij allemaal?
  • Hoe kan een veelzijdige loopbaan eruit zien?
  • Aanbod coachingstrajecten SJIC Coaching

Klik hier als je interesse hebt in deze workshop.

Datum : donderdag 23/06/2022 van 19u tot 21u

Prijs: €20.00 /per persoon

Plaats: Multidisciplinaire Groepspraktijk De Doorbraak, Terlaemenlaan 36, 3550 Heusden-Zolder


SJIC Coaching kan je hierin verder begeleiden tijdens een traject van individuele loopbaancoaching. Dankzij de loopbaancheques van VDAB, betaal je slechts 80 euro voor 7u coaching met gratis kennismakingsgesprek én gegarandeerde nazorg! Een kado van de Vlaamse regering!

SJIC Loopbaancoaching werkt samen met het erkend loopbaancenter PIT van Kessels & Smit