Veelzijdige loopbaan

Goed nieuws! Je hoeft niet te kiezen voor die ene job voor de rest van je leven. Je kan een waarde(n)volle loopbaan uitstippelen vol afwisseling mét een gevoel van vrijheid: een veelzijdige loopbaan dus.

Veelzijdigheid:

Heb je veel interesses of passies? Hou je van variatie in je job? Ben je nieuwsgierig in verschillende onderwerpen die geen verband houden met elkaar? Ben je geen expert in een ding maar weet je veel over veel te vertellen? Verander je vaak van gedachten over wat je wil? Heb je een schriftje met honderd-en-één ideeën die nog nooit het daglicht zagen? Heb je het moeilijk om je ideeën in actie om te zetten, waardoor je uiteindelijk niets doet? Dan ben je waarschijnlijk een veelzijdig persoon of multipotential of creatieve generalist. https://www.veelzijdigheid.be/veelzijdigheid/

Een veelzijdige loopbaan is een loopbaan waarin je:

  • regelmatig verandert van job
  • of… verschillende jobs combineert
  • of… één hoofdjob combineert met een bijberoep, bijverdienste,…
  • of… één job doet waarin je verschillende interesses, passies en talenten kwijt kan
  • of… een job doet met verschillende, uiteenlopende taken
  • of… een job doet en dit combineert met allerlei hobby’s en bezigheden waar je energie van krijgt.

Wil je leren uitblinken in je veelzijdigheid op je werk? SJIC Coaching ondersteunt je bij de zoektocht naar een veelzijdige loopbaan die écht bij je past op dit moment in je leven. Zo kan je met energie werken en je uitleven met je verschillende interesses en talenten.

Dankzij de loopbaancheques van VDAB, betaal je slechts 80 euro voor 7u veelzijdige-loopbaan-coaching met gratis kennismakingsgesprek én gegarandeerde nazorg! Een kado van de Vlaamse regering! Ook voor zelfstandige ondernemers die een veelzijdige onderneming willen uitbouwen!

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek of via coaching@sjic.be.

SJIC Loopbaancoaching werkt samen met het erkend loopbaancenter Pygmalion.

#delenmag #BLINKUITINVEELZIJDIGHEID #veelzijdigeloopbaan #veelzijdigondernemer #ontwerpjeeigenloopbaan #loopbaancoaching #SJICCoaching #ontdekjewouw #ontdekdeWOUWbijjezelf #SJICLOOPBAANCOACHING #OMOPTESJICCEN #EENBLIJKVANWAARDERING #stressenburnoutcoaching #dedoorbraak_groepspraktijk #veelzijdigheid #multipotential #creatievegeneralist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *