Leen Van de Wouwer, mijn verhaal over wie ik allemaal ben.

Ik ben geboren op 06 november 1975 in Herenthout, Antwerpse Kempen. Als Kempenaar sta ik met mijn beiden voeten op de grond en ben ik vrij down-to-earth . Ik hou van eenvoud, geen glitter & glamour voor mij. Stille Kempen? Neen, zeker niet bij ons… Ik praat graag en veel.

In 2003 ben ik de liefde gevolgd naar Limburg. Ons huis in Zolder deel ik met mijn sportieve, gedreven man Peter en mijn creatieve, grootse dochter Ellen. Het leven in Limburg maakt me rustiger en misschien ook beter verstaanbaar 😉. Mama worden zorgde ervoor dat ik mijn focus heb verlegd van ‘bijna alleen maar hard werken’ naar ‘meer tijd vrij maken voor mijn gezin, familie en mezelf, naast hard werken’.

Opgegroeid in een familie waar samen en vooral veel eten belangrijk is, heeft ik de passie voor eten en koken aangewakkerd. Als kleindochter van een slager ‘mag het een beetje meer zijn’. Ik ben graag onder de mensen tijdens een lekker etentje, bij een biertje /cavaatje of tijdens een avond gezelschapspelen mét chips natuurlijk! Ik shop graag. Gelukkig zorgt mijn maatje meer (ook schoenmaat), ervoor dat ik niet alles kan komen wat ik graag zie. Ik kom tot rust aan zee, liefst met mijn voeten in de golven, lekker verfrissend door het water stappen om daarna wat weg te zakken in het zand.

Als kind danste ik door het leven: jazz dans, klassiek ballet, dansexpressie,… Dit heeft zeker mijn interesse voor dans en de bredere culturele sector aangewakkerd. Je kan me regelmatig tegenkomen in een cultureel centrum of theater. Mijn creativiteit uit zich in mijn manier van denken én zeker ook in het maken van juwelen, keramiek, mozaïek, posts, tools, enz. in Canva; het volgen van creatieve workshops, het spelen met beelden en woorden,… Mensen inspireren vanuit een creatieve insteek, buiten het kadertje doet me deugd.

Ik ben enthousiast, spontaan in omgang en uiterste nieuwsgierig naar verhalen van mensen. Mijn 2022 ideeën per dag deel ik graag met anderen, in gedachten zie ik het allemaal al voor mij. In mijn communicatie ben ik direct en recht door zee, soms misschien confronterend. Hierdoor zet ik mezelf én anderen aan tot actie en verandering. Met een kwinkslag en wat humor, kan ik een luchtig sfeer creëren. Stop me niet in een hokje, want ik breek letterlijk en figuurlijk uit. Ik hou van vrijheid en zelfstandigheid.

Wat ik belangrijk vind in mijn leven en werk is WAARDERING. Waarderen wie je bent en wie je kan zijn op eerder welk moment van je leven. Alles wat mogelijk is, zit al ergens in ons, soms nog klein en onzichtbaar, soms heel obvious…

Our History

 • Afgestudeerd aan VUB als Licentiaat Sociale en Culturele Agogiek Vrijetijdsagogiek

 • The Appreciative Inquiry Certificate in Positive Business & Society Change
  Lerend Netwerk: Ontwikkelen vanuit talent en Bezieling

 • opleiding Inspirerend coachen

 • Leertraject ‘Re-authoring the World’ 2016-2018

 • Gestart als zelfstandige met SJIC Coaching, Vorming en toen ook nog juweelontwerp

 • Kennismaking eerste opleiding Sylvia Derom en sindsdien bljven volgen

 • Opleiding Outplacementcoach
  Opleiding Stress- en Burn-outcoach

 • Ik ontving in 2023 dit kwaliteitslabel voor het voltooien van de Multipationate Coaching Academy van Silvia Derom

Contact

icon

SJIC COACHING

Aanhofstraat 19, 3550 Zolder & Terlaemenlaan 36, 3550 Zolder